Relikwieën uit een rijke TT-historie (foto: TT Museum)

Tijdelijk TT Museum met uniek materiaal bij RTV Drenthe

Geplaatst op: 12 juni 2018 12:53 uur

MOTORSPORT - Historische racers, motoren, oude motorpakken en allerlei unieke TT-objecten. In samenwerking met de Stichting TT Museum en dankzij de inbreng van verschillende particuliere verzamelaars wordt het atrium van RTV Drenthe omgetoverd tot één groot TT-pop-upmuseum.

Drenthe heeft nog steeds geen echt TT-museum en daarom wordt er op verschillende plekken in Assen, zoals het VVV-kantoor, aandacht besteed aan de roemruchte historie van de TT. 

Het museum is vanaf maandag 18 juni tot en met vrijdag 29 juni geopend op werkdagen tussen 10.00 en 17.00 uur en in het weekend van 10.00 tot 16.00 uur. De toegang is gratis. Van woensdag tot en met vrijdag worden de uitzendingen De Brink en Anouk in de Middag live uitgezonden vanuit het museum. 

Ben jij er ook bij? Houd er rekening mee dat parkeren rond het pand alleen mogelijk is voor vergunninghouders. We raden je aan om gebruik te maken van de parkeergarage aan de Torenlaan.

TTDrenthe.nl is dé website voor alles wat met TT in Assen te maken heeft. Op de website van TT Drenthe vind je historische verhalen, prachtige foto's en natuurlijk al het laatste nieuws.

Deel dit bericht

ADVERTENTIE