Francesco Bagnaia (foto: EPA/Eddy Lemaistre)

Bendsneyder zet 23ste tijd neer in Moto2-training

Geplaatst op: 29 juni 2018 11:51 uur

MOTORSPORT - De klassementsleider in de Moto2-klasse was vanochtend ook de snelste tijdens de eerste vrije training op het circuit van Assen.

Francesco Bagnaia reed 1.38,21. De Italiaan was daarmee 0,1 seconde sneller dan landgenoot Andrea Locatelli. Fabio Quartararo zette de derde tijd neer op 0,3 seconde van de Bagnaia.

Marquez valt
Alex Marquez, de nummer drie in de WK-stand, reed in zijn zesde ronde de snelste tijd van het veld, maar ging even later onderuit bij het insturen van Duikersloot. Hij kwam de baan later weer op, maar wist zich niet meer te verbeteren. 1.38,63 was toch nog goed voor plek zes.


Bendsneyder
Bo Bendsneyder, die vurig hoopt dit weekend zijn eerste punten van het seizoen te pakken, zette aan het begin van de training de 20ste tijd neer. De Rotterdammer zakte daarna terug naar plek 28, maar verbeterde zich aan het einde met 1.39,57 tot de 23ste tijd. Die plek is ongeveer gelijk aan zijn prestaties eerder dit seizoen.

Vanmiddag om 15.05 uur is de tweede vrije training in de Moto2.

TTDrenthe.nl is dé website voor alles wat met TT in Assen te maken heeft. Op de website van TT Drenthe vindt u historische verhalen, prachtige foto's en natuurlijk al het laatste nieuws.

Deel dit bericht

ADVERTENTIE