Wilco Zeelenberg (foto: RTV Drenthe)

Zeelenberg mogelijk teammanager nieuw Yamaha-team

Geplaatst op: 29 juni 2018 17:13 uur

MOTORSPORT - Wilco Zeelenberg is benaderd als teammanager van het nieuwe SIC Yamaha MotoGP Team.

Dat bevestigt Zeelenberg aan Racesport.nl. De Nederlander is momenteel manager van Yamaha-fabriekscoureur Maverick Viñales, maar lijkt dus de overstap te maken naar het nieuwe satellietteam van Yamaha. De komst van dat team is overigens nog niet officieel bekendgemaakt, maar dat lijkt slechts een kwestie van tijd.

'Ziet er goed uit'
"Het klopt inderdaad dat ik benaderd ben voor de functie van teammanager", zegt Zeelenberg tegen Racesport.nl. "Zoals het nu lijkt gaat het team er komen. We zullen nog even geduld moeten hebben voor een officiële bevestiging maar het ziet er goed uit."

Pedrosa
Het SIC Yamaha MotoGP Team, met als geldschieters het Sepang International Circuit en de Maleisische oliegigant Petronas, neemt volgend seizoen de plek in van het vertrekkende Team Angel Nieto. Dani Pedrosa en Franco Morbidelli worden genoemd als coureurs, al wilde eerstgenoemde daar gisteren nog niets over kwijt.

TTDrenthe.nl is dé website voor alles wat met TT in Assen te maken heeft. Op de website van TT Drenthe vindt u historische verhalen, prachtige foto's en natuurlijk al het laatste nieuws.

Deel dit bericht

ADVERTENTIE